Înregistrare

Prenume
Nume
Adresă e-mail
Parolă
Telefon personal
Judeţ
Localitatea în care se află instituţia
Instituţie

Prin completarea acestui formular solicitaţi accesul la resursele şi în comunitatea Wedu
şi confirmaţi acordul termenii şi condiţiile de utilizare.

Platforma Wedu este dedicată elevilor din sistemul de învăţământ. Pentru crearea unui cont, vă rugăm să completaţi câmpurile alăturate cu informaţiile solicitate.

Un cont nou creat este validat în urma unei verificări succinte, pentru care sunt necesare majoritatea informaţiilor din formular.

Antenție! Verificați email-urile trimise de platformă în spam sau bulk. Vă rugăm să nu scrieți întreg cuvântul cu majuscule.

Urmăreşte-ne şi pe:
Wedu pe FacebookWedu pe TwitterWedu pe Google+Wedu pe Youtube

Wedu. Termeni şi condiţii

Platforma Wedu este oferită gratuit pentru a fi utilizată de către elevii din România în cadrul parteneriatului dintre SC Social IT şi Consiliul Național al Elevilor, numiţi în continuare "parteneri".

Partenerii vă asigură drepturile de utilizare deplină a platformei Wedu în condiţiile acestor termeni.

Datele de înregistrare. Fiind sub incidenţa termenilor de utilizare a sistemului, sunteţi de acord:
a. să oferiţi informaţii corecte în formularul de înregistrare.
b. să menţineţi la zi datele de înregistrare.

Dacă oferiţi informaţii incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, partenerii îşi rezervă dreptul de a vă suspenda sau şterge contul sau de a vă refuza şi în viitor accesul în sistem. Prin utilizarea platformei, vă asumaţi toate consecinţele introducerii de date false.

Politica de securitate a datelor.
Partenerii nu comercializează adresele de email sau datele oferite de membrii înscrişi. Partenerii nu divulgă adresele, telefoanele sau orice alte date personale către terţe părţi, cu excepţia cazurilor extreme cerute de legislaţia în vigoare. Partenerii îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe definitiv sistemul şi platforma create. Partenerii îşi rezervă dreptul de a întrerupe, restricţiona, modifica, suspenda sau de a şterge orice cont creat, în orice moment. Partenerii îşi rezervă dreptul de a nu anunţa persoanele ale căror conturi suferă modificari ireparabile.

Drepturi de autor (Copyright).
Reproducerea informaţiilor de pe acest site este autorizată cu condiţia menţionării sursei, cu excepţia cazului în care există dispoziţii contrare. Atunci când este necesară o autorizaţie prealabilă pentru reproducerea informaţiilor, o astfel de autorizaţie exclude autorizaţia generală de reproducere menţionată mai sus şi trebuie să indice în mod clar orice restricţii de utilizare a sa. Mărcile, logo-urile şi siglele de pe site nu pot fi utilizate pentru a promova produse sau servicii care nu sunt ale Partenerilor sau ale companiilor asociate. Mărcile nu pot fi utilizate sub nicio formă care poate produce confuzie printre membrii săi sau în rândul publicului larg.

Cod de conduită.
Prin participarea la forumurile de discuţii sau în comunicarea prin sistemul intern sunteţi de acord:
- să nu defăimaţi, abuzaţi, hărţuiţi, intimidaţi nici o altă persoană
- să nu folosiţi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv
- să nu faceţi declaraţii sau să postaţi materiale care nu au legatură cu scopul pentru care vă aflaţi în sistem
- să nu incitaţi la activităţi ilegale
- să nu exprimaţi intenţia de a desfăşura activităţi ilegale
- să nu ataşaţi materiale care conţin viruşi sau materiale piratate, inclusiv muzica sau software
- să nu violaţi drepturile unei alte persoane, incluzând proprietatea intelectuală
- să nu promovaţi produse comerciale şi să nu postaţi reclame comerciale, de orice tip.

Mesajele sau materialele postate de orice membru în forumul de discuţii, în blog sau în alte părţi ale site-ului pot fi reeditate sau şterse de către parteneri, dacă este cazul. Odată cu înscrierea pe platforma Wedu, sunteţi de acord cu principiul fundamental conform căruia Wedu este o comunitate de elevi bazată pe încredere şi cooperare.

Echipa Wedu vă recomandă:
- să păstraţi un număr rezonabil şi fezabil de persoane de contact în lista dumneavoastră.
- să evitaţi să cereţi cuiva să facă parte din lista dumneavoastră de contacte fără să fi comunicat anterior cu respectiva persoană. Asiguraţi-vă că sunteţi cu adevărat interesat să stabiliţi o anumită legătură.
- să limitaţi numărul de membri care participă în grupurile create de dumneavoastră la strictul necesar, astfel încât comunitatea dvs. să se bucure de succes.
- să vă limitaţi participarea la grupuri de discuţii şi la cursuri la un număr rezonabil, astfel încât să fiţi un partener activ.
- să vă asiguraţi că activităţile colaborative la care participaţi se bazează pe cooperare reciprocă.
- să vă abţineţi de la a trimite prea multe mesaje prin intermediul sistemului intern de mesagerie unor elevi cu care nu colaboraţi.
Acestea ar putea fi catalogate drept mesaje nesolicitate (spam). - înainte de a vă înscrie în competiţiile şi concursurile Wedu, asiguraţi-vă că materialele cu care participaţi nu încalcă legile de proprietate intelectuală.
Echipa Wedu este preocupată de binele membrilor comunităţii şi nu va tolera încălcarea codului de conduită descris mai sus.

Mesaje/materiale.
Prin corespondenţa cu personalul Wedu, cu persoanele care administrează sistemul, prin postarea de orice conţinut pe serverele Wedu sau prin transmiterea lor prin fax, email sau orice alt sistem de comunicaţii, oferiţi partenerilor dreptul nelimitat de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau traduce, de a crea lucrări derivate, de a transmite şi prezenta conţinutul (în totalitate sau în parte), de a-l incorpora în alte lucrări - în orice formă sau tehnologie actuală sau care va fi dezvoltată în viitor, fără a primi nici o compensaţie, cu respectarea dreptului de autor şi a legilor de proprietate intelectuale în vigoare.

Limitarea responsabilităţilor.
Scopul nostru este să prezentăm la timp informaţii actualizate, să vă punem la dispoziţie resurse şi servicii utile. În cazul în care ni se aduc la cunoştinţă unele erori, vom depune toate eforturile pentru a le corecta cât mai rapid cu putinţă. Cu toate acestea, partenerii nu îşi asumă niciun fel de răspundere cu privire la informaţiile prezentate pe acest site.

Aceste informaţii:
- au caracter general şi nu sunt destinate să abordeze circumstanţe specifice ale nici unei persoane sau entităţi;
- nu sunt obligatoriu exhaustive, exacte sau actualizate;
- fac trimite uneori la site-uri externe, asupra cărora serviciile Wedu nu exercită niciun control şi pentru care partenerii nu îşi asumă nicio responsabilitate;
- nu constituie bază juridică în cazul unei reclamaţii.

Partenerii îşi rezervă dreptul discreţionar de a suspenda, schimba, modifica, adăuga sau elimina oricând informaţii de pe site. Această limitare de responsabilitate nu este destinată să limiteze răspunderea SC Social IT în raport cu orice condiţii prevăzute de legislaţia internă aplicabilă şi nici nu exclude răspunderea sa în cazuri care nu pot fi excluse, în conformitate cu legislaţia respectivă.

Fiind de acord să utilizaţi platforma Wedu, sunteţi de acord să vă asumaţi riscul pentru orice conţinut descărcat sau obţinut de pe site-ul www.wedu.ro - este o iniţiativă care vă aparţine şi sunteţi unic răspunzator pentru daunele sau pierderile suferite de computerul dumneavoastră ca urmare a utilizării conţinutului respectiv. Sunteţi de acord că partenerii nu răspund de conţinuturile ilegale, ofensive, obscene, defăimătoare, care aduc daune şi care limitează drepturile altor persoane, incluzând proprietatea intelectuală, postate, trimise, publicate de utilizatorii platformei Wedu.

Note generale:
Termenii şi condiţiile de utilizare se află sub incidenţa legilor din România. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislaţia în vigoare.