Caută pe Wedu
Se încarcă...

Urmărește-ne și pe:

Wedu pe Facebook Wedu pe Twitter Wedu pe Google+ Wedu pe Youtube

Candidatură Claudiu Ardelean pentru A.G. 2013

Candidatură Claudiu Ardelean pentru A.G. 2013 - Comentarii (4)


» Imprimă candidatura

1. Date despre candidat:

Nume și prenume: Claudiu Ardelean
Funcţie în Consiliul Elevilor: Responsabil Online / Fotoraf / Redactor al BDPCJE Satu Mare
Localitate: Odoreau
Instituția de învăţământ: COLEGIUL NATIONAL IOAN SLAVICI SATU MARE
Data nașterii / vârsta: 01.05.1997 /15
Clasa: x


Aplicaţia

Aștept ca atmosfera de la AG să fie una de bun augur, iar procesul electoral să se desfășoare în condiții de transparență totală și, evident, democratice. De asemenea, aștept ca în urma atelierelor de lucru să dobândesc noi cunoștințe care mă vor ajuta atât în dezvoltarea mea personal, cât și profesională. Aștept să întâlnesc alți membri ai Birourilor de presă, cu precădere fotografi, alături de care să stabilesc o colaborare cu scopul de a învăța lucruri noi.

Îmi propun să candidez pentru funcția de fotograf al Biroului de presă al CNE. Astfel, elevii pe care îi reprezentăm vor fi informați în timp util despre activitatea CNE, iar în acest mod îmi propun să contribui la dezvoltarea CNE. Referitor la AG , nu mă voi rezuma doar la mediatizarea evenimentului, ci și la îmbunătățirea desfășurării acesteia prin profesionalism, implicare și dăruire.

Pe parcursul evenimentului doresc să evit eventualele conflicte între participanți sau discuții neconstructive. Doresc să evit, de asemenea, nerespectarea programului, respectiv lipsa de punctualitate.

Sunt sociabil, carismatic, optimist și perseverent. Recomandarea fundamentală pentru participarea mea la AG este experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului prin proiecte de lungă durată. Autodisciplina și echilibrul emoțional sunt alte atuuri semnificative care ma recomandă pentru a participa la lucrările acestei AG.

Pe parcursul activității mele am contribuit la organizarea a diferitelor concursuri de fotografie inițiate și derulate de CE, am contribuit la dezvoltarea Dep. de MIFC din cadrul CJE Satu Mare și ,implicit, la dezvoltarea Biroului de presă. Am creat, respectiv dezvoltat site-uri/blog-uri, retele de socializare oficiale ale CE-ului. De asemenea, am participat la cursuri de formare pe câteva module, cum ar fi comunicare, managementul proiectelor, am participat la activități caritabile organizate de CJE și, nu în ultimul rând, la toate activitățile CJE Satu Mare. Am participat la proiectele „Soarele strălucește pentru toți la fel”, care a reprezentat CJE Satu Mare la Școala de vară și la “Europa mai aproape de CNE!” al echipei Euro Citizens LTC.De asemenea, pentru o dezvoltare durabilă a motoarelor de promovare din cadrul CE-ului, în general, am urmat cursurile CISCO: It essentials Basic și Advance; Photoshop Basic si Advance.

Alexandru Gavrău – președinte CJE Satu Mare Prof. Crina Leș - inspector de specialitate în domeniul activitatilor extrașcolare, coordonator CJE Satu Mare

Aș dori, în primul rând, să le propun organizatorilor ca să includă în program vizitarea unor obiective turistice din zonă, iar în al doilea rând, să avem niște prăjituri la sesiunea de cocktail.

Care sunt defectele tale? Care sunt cele mai remarcabile competențe ale contra candidaților tăi? Ce experiență ale contra candidaților tăi te-a uimit și ai dori să o trăieși și tu?


Marc Paul acum 647 zile

Succes Clau!